Afhalen in uden op afspraak | of verzending

chocolatier in de regio Oss, uden, nijmegen

Chocolade bonbons

Bent u op zoek naar ambachtelijke, luxe bonbons van zuivere grondstoffen? Bij Van Amsterdam Chocolade maken wij handmatig unieke bonbons voor een echte smaakbeleving. Wij hebben passie voor authentiek handwerk en maken onze unieke bonbons graag op een ambachtelijke manier. Als particulier kunt u onze chocolade bonbons eenvoudig bestellen in onze webshop. Wilt u iets unieks laten maken voor uw bedrijf en zakenpartners? Dan maken wij ook bonbons in opdracht.

Volledig handgemaakte chocolade bonbons

Van Amsterdam Chocolade is een initiatief van een geschoolde chocolatier. We hebben veel ervaring in het maken van bonbons. Zo hebben we ervaring opgedaan in Knokke in België en in Oxford in Groot-Brittannië. De Van Amsterdam Chocolade bonbons zijn vanuit een unieke visie ontstaan: luxe bonbons maken van de hoogste kwaliteit. Onze volledig handgemaakte bonbons worden van enkel zuivere natuurlijke grondstoffen gemaakt. Met goede en zuivere grondstoffen kunnen we u namelijk de beste smaakbeleving bieden. 

Enkel natuurlijke en zuivere grondstoffen van hoge kwaliteit

Om de kwaliteit van onze grondstoffen te kunnen waarborgen, streven we naar zo min mogelijk tussenschakels tussen de boer en het eindproduct. Zo halen we de vanille voor onze vanille-chocolade bonbons rechtstreeks bij de boer in Oeganda vandaan. Er worden geen kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan onze grondstoffen. Deze werken namelijk onnodig stabiliserend en beïnvloeden de smaak en kwaliteit van het eindproduct. Onze chocolade bonbons zijn geheel natuurlijk en puur.

Ervaar een unieke smaakbeleving met onze chocolade bonbons

De bonbons Van Amsterdam Chocolade zijn van hoge kwaliteit door de pure grondstoffen en het vakmanschap van echte chocolatiers. Daarnaast streven we ernaar om u te verrassen met de smaak van onze bonbons. Door texturen en smaken op een unieke wijze in te zetten, stimuleren we uw nieuwsgierigheid. 

Een greep uit ons assortiment

Bent u nieuwsgierig geworden naar de smaakbeleving die onze bonbons u kunnen bieden? Dan kunt u als particulier eenvoudig een van onze producten bestellen op de website. We hebben een doosje met luxe, gevarieerde bonbons. Ook hebben we onze speciale vanille bonbons met vanille uit Oeganda, en een variërend assortiment voor de feestdagen.

Bonbons laten maken in opdracht

Heeft u een bedrijf en zoekt u een uniek presentje voor zakenrelaties of bedankcadeaus? Dan kunnen we luxe bonbons maken in opdracht. Aan de hand van uw voorkeuren stellen we smaken, texturen en kleuren samen die uw chocolade bonbons vorm en invulling zullen geven. Zo kunt u altijd een uniek visitekaartje achterlaten.

Chocolade bonbons
Voornaam
Achternaam