Wouter van Amsterdam - Chocolatier
Wouter voltooide zijn Patissier en Chocolatier opleiding aan 'Ter Groene Poorte' in Brugge (België).
Sindsdien bouwde hij ervaring op in Knokke (BE) en Oxford (UK) en werkte aan zijn visie: het creëren van handmatig bereide bonbons op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen.
Wouter hecht waarde aan de verdere ontwikkeling van het ambacht met de focus op smaakbeleving en presentatie.
Productie
Authentiek handwerk
Mijn passie ligt bij de ambachtelijk bereiding van bonbons, geïnspireerd door de traditionele Franse en Belgische werkwijze. Van Amsterdam Chocolade is een kleinschalige chocolaterie waar u terecht kunt voor unieke bonbons, eventueel aangepast aan de smaakwensen van uw bedrijf. Bij de bereiding maken we gebruik van met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.
Grondstoffen
Natuurlijk & Puur
Ik maak gebruik van natuurlijke grondstoffen en kleurstoffen zonder toevoegingen die onnodig stabiliserend werken (en de smaak/kwaliteit beïnvloeden).
"Ik verras mensen met texturen en smaken die nieuwsgierigheid uitlokken"
Wouter van Amsterdam