Afhalen in uden op afspraak | of verzending

chocolatier in de regio Oss, uden, nijmegen

Bonbons Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke smaakbeleving, een prachtig cadeau of een origineel visitekaartje voor uw bedrijf? Kies dan voor de bonbons Van Amsterdam Chocolade. Onze bonbons zijn volledig handgemaakt en de smaken stellen we met zorg en aandacht samen. We streven ernaar om u te verrassen met unieke smaken en texturen. We kunnen u een unieke smaakbeleving bieden, doordat we enkel zuivere grondstoffen gebruiken. Deze grondstoffen halen we vaak direct bij de boer vandaan.

Bonbons Van Amsterdam Chocolade van hoge kwaliteit

De bonbons Van Amsterdam Chocolade zijn van hoge kwaliteit. We kunnen deze kwaliteit waarborgen, doordat we precies weten waar de grondstoffen van onze chocolade vandaan komen. We streven ernaar om onze grondstoffen zo zuiver mogelijk in handen te krijgen. Met zuivere grondstoffen kunnen we onze visie waarmaken. We willen namelijk altijd luxe bonbons van hoge kwaliteit produceren.

Grondstoffen direct van de boer in onze handen

Om de beste grondstoffen voor onze chocolade bonbons te verkrijgen, halen we ze het liefst direct bij de boer vandaan. We streven ernaar om de grondstoffen met zo min mogelijk tussenschakels in handen te krijgen. Zo halen we onze vanille direct bij de boer in Oeganda. Op deze manier weten we zeker dat er geen onnodige stabiliserende stoffen zijn toegevoegd. Door kleur- en smaakstoffen toe te voegen aan etenswaren, is het mogelijk om een constante kwaliteit te leveren. Maar om de bonbon Van Amsterdam Chocolade te maken, gebruiken we enkel grondstoffen van de hoogste kwaliteit. We kunnen namelijk alleen de beste smaken creëren als de grondstoffen zuiver en puur zijn.

Unieke smaakbeleving met de bonbons Van Amsterdam Chocolade

Als volledig opgeleide chocolatier met veel ervaring, kunnen we unieke smaken en texturen combineren. We hebben ervaring opgedaan in Knokke in België en in Oxford in Groot-Brittannië. Als zelfstandige chocolatier onderscheiden we ons door de unieke smaakbeleving die u ervaart als u de bonbons Van Amsterdam Chocolade proeft. We zijn zeer bedreven in ons ambacht en maken al onze bonbons volledig met de hand.

Bestel bonbons Van Amsterdam Chocolade online

Wilt u uzelf of iemand anders verrassen met de smaken van de bonbons Van Amsterdam Chocolade? Dat willen wij ook! Onze bonbons kunt u als particulier eenvoudig op onze website bestellen. Al onze producten zijn met de hand gemaakt en onze smaken variëren regelmatig. Wilt u bonbons Van Amsterdam Chocolade op maat door ons laten maken? Dan kunnen we smaken en texturen gebruiken die bij uw bedrijf of bij een specifiek product passen.

Bonbons Amsterdam
Voornaam
Achternaam