Afhalen in uden op afspraak | of verzending

chocolatier in de regio Oss, uden, nijmegen

Luxe bonbons

Wilt u iemand verrassen met luxe bonbons of wilt u bonbons op maat laten maken in opdracht van uw bedrijf? Bij Van Amsterdam Chocolade maken we luxe bonbons van hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat we onze chocolade met respect voor boer en natuur maken. Dit proeft u ook in onze chocolade bonbons. We gebruiken namelijk enkel zuivere grondstoffen, die we direct bij de boer halen. De zuivere grondstoffen bieden u, in combinatie met de unieke texturen van onze bonbons, een indrukwekkende smaakbeleving.

De visie van Van Amsterdam Chocolade

Van Amsterdam Chocolade is een chocolatier met een visie. We streven ernaar om luxe bonbons van hoge kwaliteit te maken. De smaken die wij graag in onze bonbons proeven, komen alleen tot stand door zuivere grondstoffen te gebruiken. We gebruiken daarom honderd procent natuurlijke grondstoffen, die we het liefst rechtstreeks bij de boer halen. In sommige van onze bonbons gebruiken we vanille. Deze vanille halen we rechtstreeks bij de boer in Oeganda. Zo kunnen we de tussenschakels tussen boer en eindproduct tot een minimum beperken. 

Pure grondstoffen voor luxe bonbons

Het kleine aantal tussenschakels tussen de boer en ons eindproduct, verzekert ons van de kwaliteit van de ingrediënten. Door grondstoffen van hoge kwaliteit te gebruiken, kunnen we de unieke smaak van onze bonbons realiseren. Om de gewenste smaak te creëren, gebruiken we alleen zuivere en pure grondstoffen. Dit zijn grondstoffen die niet bewerkt zijn met kleur- en smaakstoffen. Deze stoffen kunnen de smaak onnodig stabiliseren. We maken onze bonbons volledig met de hand, dus we kunnen de smaken anders op elkaar afstemmen voor iedere lichting als dit nodig is. Er hoeft dus niets gestabiliseerd te worden in de grondstoffen die we gebruiken.

Onze bonbons zijn volledig handgemaakt

Bij Van Amsterdam Chocolade maken we luxe bonbons volledig met de hand. Dit ambachtelijke proces komt voort uit een opleiding tot chocolatier in België en de nodige ervaring in het werken met chocolade. Als chocolatier hebben we ervaring opgedaan in Knokke in België en in Oxford, Groot-Brittannië. Onze vaardigheden ziet en proeft u in onze producten.

Probeer onze luxe bonbons

Wilt u de bonbons Van Amsterdam Chocolade proeven en een echte smaakbeleving ervaren? Als particulier kunt u eenvoudig een van onze producten bestellen via de website. Wilt u bonbons op maat laten maken? Wij maken graag chocolade in opdracht van uw bedrijf. We kunnen hierbij bepaalde smaken gebruiken die bij een product of bij het bedrijf passen.

Luxe bonbons
Voornaam
Achternaam